top of page

Hoe is Funky Frank ontstaan?

Ik ben een feest DJ die van alle markten thuis is, maar met een zeer grote passie voor 90s (dance) classics.

 

Geboren in 1982, werd ik een tiener in de jaren '90 en daarom compleet idolaat van alle fantastische dansmuziek die werd uitgebracht in die tijd!

 

Mijn liefde voor house/dance ontwikkelde ik al toen ik pas 9 jaar oud was en met Koninginnendag in een speeltuin een festivaltent binnenliep. Ik keek om de hoek van de tent en door alle lasers en rook heen zag ik de DJ staan die Das Boot van U96 aan het draaien was...dit was een magisch moment voor mij...De synthesizers en beats in dit nummer maakten mij in 1 klap verliefd op de dancemuziek.

 

25 jaar later, toen ik in Hong Kong woonachtig was, besloot ik een outdoor "Back to the 90s" party te organiseren. De reactie van het publiek was overweldigend en dat heeft ertoe geleid dat ik sindsdien met nog meer enthousiasme Funky setjes ging draaien. 
Zo werd ik gevraagd voor het jaarlijkse "Oranjebal" in Hong Kong, Disco & 90s Rooftop parties, feestavonden in een Nederlandse club in Hong Kong (Mokum), grote verjaardagsfeesten en zelfs Koningsdag evenementen in Sydney.

Sinds 2020 ben ik terug in NL en draai ik met regelmaat op 90s parties, 90s thema-avonden in bars/dancings, 40ste & 50ste verjaardagen en bruiloften. "Funky Frank's Foute Uurtje" is altijd een gegarandeerd feest op zo'n avond!

Naast 90s draai ik met veel plezier: 70s & 80s disco, (NL) Feestmuziek, 60s en ook de grootste hits sinds de 2010s.

 

Je kunt mij boeken voor jouw feest via info@djfunkyfrank.nl.

 

Mijn 90s Dance/Club Classics sets, Disco sets en 80s & 90s Deephouse remixes sets kun je op deze pagina vinden of via mijn social media:

 

www.soundcloud.com/djfunkyfrank
www.facebook.com/FunkyFrankDJ

 

Mokum party16 (2).jpg
bottom of page